Home » Tafeldecoratie

Perfect aangeklede feesttafel

Geen enkel feest is geslaagd zonder een prachtig versierde feesttafel. Een perfect aangeklede feesttafel zorgt voor sfeer en gezelligheid. Je kan je feesttafel de sfeer van jouw feest meegeven door leuke decoraties te plaatsen. Laat jouw gasten zich direct thuis voelen door originele naamkaartjes en ga voor een unieke look met prachtig gevouwen servetten.

Minder formeel maar een handig stuk tafeldecoratie is de placemat. Ook die hebben we in verschillende motieven en kleuren. Inspiratie nodig om jouw tafel helemaal top te maken, onze medewerkers helpen je graag verder om de perfecte combinaties te vinden.

Tafeldecoratie

Tafelpapier

Maak uw feesttafel stijlvol, speels, romantisch, … dankzij de eindeloze combinaties met tafelpapier, tafellopers en servetten. Stem uw tafel qua kleur en stijl helemaal af op uw feest. De combinaties zijn eindeloos!

Tafelpapier

Tafeldecoratie

Een feesttafel is pas echt af met de juiste decoratie. Natuurlijk zijn kaarsjes en vaasjes klassiekers maar werk je feesttafel verder af met bloemen, strooiers en zo veel meer…

Tafeldecoratie