Home » Geboorte

Geboorte, een speciaal moment

Niets zo mooi als het verwelkomen van een kindje. Natuurlijk wil je dit heugelijke moment delen met familie en vrienden en daarvoor vind je bij ons alles. Van het aankondigen van de geboorte met een prachtig geboortekaartje tot het overhandigen van de uniek gepresenteerde suikerbonen of ander snoepgoed. In onze winkels vind je een groot assortiment om je suikerbonen op een unieke en creatieve manier te verpakken en te presenteren.

Mini snoepmolentjes, glazen proefbuisjes, zakjes, doosjes,… gedecoreerd met kleurrijke lintjes, naamstickertjes, een mini cadeautje,… Dit alles presenteer je in een leuke doopsuikermand, in een kistje, … samen maken we dit speciale moment nog unieker. Onze medewerkers helpen u graag met raad en daad!

Geboorte

Drukwerk

De geboorte van je kleine spruit wil je natuurlijk op een gepaste manier aankondigen. Kies uit het ruime assortiment geboortekaartjes een leuk ontwerp, personaliseer het kaartje met een eigen tekst. Hierna geven we alles door aan de drukker die een proefdruk maakt zodat jullie alles nog eens kunnen overlopen en indien nodig corrigeren. Na de bevalling geef je ons de ontbrekende info (geboortedatum en uur, gewicht en lengte) door en wij laten jullie kaart drukken. Je komt je kaartjes ophalen in de winkel om jullie wonder met de wereld te delen.

Drukwerk

Doopsuiker en snoep

Bij een geboorte hoort doopsuiker en/of snoepgoed. Om ook hier jullie eigen accent te leggen heeft ATITA een ruim assortiment doopsuiker, miniconfetti en verschillende soorten snoep, allemaal verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren of kleurcombinaties.

Doopsuiker en snoep

Doosjes en verpakkingen

Natuurlijk wil je jullie doopsuiker of snoepgoed op een leuke manier presenteren. Bij ATITA papierwaren hebben we doosjes (in karton, plexi of glas), zakjes, proefbuisjes, mini draaimolentje,… om jullie doopsuiker prachtig tot zijn recht te laten komen. Geef een leuk gadget (potlood, sleutelhanger, …) en werk af met lint of wasknijpertje om het helemaal af te maken.

Doosjes en verpakkingen

Personalisatie

Geef je doopsuiker of bedankje een persoonlijke toets mee door een naamsticker, bedrukt lint, stempel, naamkaartje, … van jullie kleine wonder.

Personalisatie

Zeep

Doopsuiker en snoepgoed zijn dan wel klassierkers, misschien ga je liever voor zeep in plaats van de klassieker. ATITA papierwaren heeft een groot assortiment zeepjes in alle mogelijke kleuren. Ga voor zeeppompjes of flesjes in diverse formaten afgewerkt met een naamsticker of bedrukt lint…

Zeep

Doopfeest en babyborrel

Na een aantal weken onbezorgd genieten van jullie jonge spruit is het tijd voor zijn of haar eerste feestje. Kleed je doopfeest of babyborrel aan naar jullie smaak. Roze, blauw of toch liever wat neutraler? Decoreer de tafels met tafelpapier, passende lopers en servetten. Versier de zaal met ballonnen en andere leuke decoraties. Presenteer hapjes en drankjes in leuke bekers, schaaltjes of doosjes. Maak van het eerste feestje meteen een geslaagd feestje!

Doopfeest  en babyborrel