Home » Geboorte

Geboorte, een speciaal moment

Niets zo mooi als het verwelkomen van een nieuwe spruit in jouw gezin. Van zodra je weet dat je een kindje mag verwelkomen begin je tal van zaken te plannen. Je wil de zwangerschap laten weten aan familie en vrienden. Bij ATITA papierwaren helpen we je graag om de komst van een baby op een leuke manier aan te kondigen. Maar daar stopt het natuurlijk niet. ATITA papierwaren heeft een bijzonder groot assortiment om zowel de geboorte als de doop en babyborrel een heel persoonlijke toets te geven. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen en samenstellen van een geboortekaartje en een mooie presentatie te maken van het doopsuiker, snoepgoed of ander aandenken aan de geboorte.

Interesse in onze geboorte artikelen?
Bezoek de webshop!

Geboorte

Voor de leuke presentatie van dit alles hebben we kartonnen doosjes, snoepzakjes of snoeppotjes, proefbuisjes of zeeppompjes die je een eigen toets kan geven met een naamsticker, lintje of strikje. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een spaarpot of sleutelhanger als aandenken te geven. Dit alles presenteer je in een leuke display die je bij ATITA papierwaren kan kopen of huren. Vergeet ook niet een aantal leuke artisanale lekstokken voor als er kindjes op kraambezoek komen.

Plan je ook nog een doopfeest of babyborrel? Ook hiervoor vind je leuke decoratie zoals slingers, ballonnen, en zo veel meer om het eerste feestje van jouw kindje helemaal uniek te maken.

Drukwerk

De geboorte van je kleine spruit wil je natuurlijk op een gepaste manier aankondigen. Kies uit het ruime assortiment geboortekaartjes een leuk ontwerp, personaliseer het kaartje met een eigen tekst. Hierna geven we alles door aan de drukker die een proefdruk maakt zodat jullie alles nog eens kunnen overlopen en indien nodig corrigeren. Na de bevalling geef je ons de ontbrekende info (geboortedatum en uur, gewicht en lengte) door en wij laten jullie kaart drukken. Je komt je kaartjes ophalen in de winkel om jullie wonder met de wereld te delen.

Drukwerk

Doopsuiker en snoep

Bij een geboorte hoort doopsuiker en/of snoepgoed. Om ook hier jullie eigen accent te leggen heeft ATITA een ruim assortiment doopsuiker, miniconfetti en verschillende soorten snoep, allemaal verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren of kleurcombinaties. Tip: doe een leuk gepersonaliseerd lintje rond één van onze artisanale lekstokken en je hebt een leuk aandenken van de geboorte voor zowel klein als groot.

Doopsuiker en snoep

Doosjes en verpakkingen

Zodra je de keuze hebt gemaakt of je voor snoepgoed, doopsuiker of misschien wel beide wil gaan helpen we je graag om voor een originele verpakking te kiezen. Bij ATITA papierwaren hebben we voor doop en geboorte een groot assortiment kartonnen, plexi, glazen of metalen doosjes. Liever een proefbuisje, snoeppotje of snoepzakje? We hebben het allemaal in huis. Afwerken kan met een leuk gadget, lint of strikje.

Doosjes en verpakkingen

Personalisatie

Wat is er leuker dan de creaties die je voor de doop of geboorte van je kleine spruit hebt gemaakt te voorzien van de naam van je kleine wonder. Voorzie een naamsticker, bedrukt lint of naamkaartje aan je doop of geboorte spulletjes en maak je creaties helemaal af.

Personalisatie

Zeep

Doopsuiker en snoepgoed zijn dan wel klassiekers, misschien ga je voor je doop of geboorte spulletjes liever voor zeep in plaats van de klassieker. ATITA papierwaren heeft een groot assortiment zeepjes in alle mogelijke kleuren. Ga voor zeeppompjes of flesjes in diverse formaten afgewerkt met een naamsticker of bedrukt lint…

Zeep

Doopfeest en babyborrel

Na een aantal weken onbezorgd genieten van jullie jonge spruit is het tijd voor zijn of haar eerste feestje. Kleed je doopfeest of babyborrel aan naar jullie smaak. Roze, blauw of toch liever wat neutraler? Decoreer de tafels met tafelpapier, passende lopers en servetten. Versier de zaal met ballonnen en andere leuke decoraties. Presenteer hapjes en drankjes in leuke bekers, schaaltjes of doosjes. Maak van het eerste feestje meteen een geslaagd feestje!

Doopfeest  en babyborrel