Home » Tafeldecoratie

Perfect aangeklede feesttafel

Een feesttafel is pas echt geslaagd als ze voorzien is van de juiste tafeldecoratie. Een perfect aangeklede feesttafel zorgt voor sfeer en gezelligheid. Wie gezelligheid zegt, zegt kaarsen of theelichtjes, onmisbaar op elke gezellige feesttafel. Voor de theelichtjes hebben we uiteraard de juiste theelichthouders. Een bloemetje in een mooie vaas maakt een gezellige feesttafel compleet. Laat jouw gasten zich direct thuis voelen door originele tafelnaamkaartjes en ga voor een unieke look met prachtig gevouwen servetten.

Interesse in onze tafeldecoratie?
Bezoek de webshop!

Tafeldecoratie

ATITA papierwaren heeft ook een groot assortiment tafelpapier om je tafel te decoreren. Werk af met strooiers, onderzetborden, lopers of placemats. Ook deze decoratiestukken voor de perfecte tafeldecoratie hebben we in ons assortiment.

Onze medewerkers helpen je graag verder om de perfectie combinaties te vinden.

Tafelpapier

Maak uw feesttafel stijlvol, speels, romantisch, … dankzij de eindeloze combinaties met tafelpapier, tafellopers en servetten. Stem uw tafel qua kleur en stijl helemaal af op uw feest. De combinaties zijn eindeloos!

Tafelpapier

Tafeldecoratie

Een feesttafel is pas echt af met de juiste decoratie. Natuurlijk zijn kaarsjes en vaasjes klassiekers maar werk je feesttafel verder af met bloemen, strooiers en zo veel meer…

Tafeldecoratie