Home » Nieuws » Communie- of lentefeest. Uitstel is geen afstel. Wegens verschuiving van deze feesten zal de collectie tot eind september in onze winkels liggen.

Communie- of lentefeest. Uitstel is geen afstel. Wegens verschuiving van deze feesten zal de collectie tot eind september in onze winkels liggen.

Jouw kleine spruit wordt snel groot! Of het nu een eerste, plechtige communie of een lentefeest betreft, het is en blijft voor jouw kind een heel bijzonder moment! Een feest thuis of in een zaal… dankzij de accenten die je zelf toevoegt wordt het helemaal jouw kleine jongen of meisje haar feest. We beginnen natuurlijk met het versturen van leuke uitnodigingen voor het lente- of communiefeest. Daarnaast hebben we leuke decoratie om zowel de tafel als de feestzaal te decoreren. Mooie gepersonailseerde bedankjes voor de gasten zijn altijd tof om te geven aan het einde van het feest, ook dit vind je in ons assortiment.

Ga voor leuke tafeldecoratie met servetten met een leuke speelse toets, naamkaartjes of versieringen zoals ballonnen, honeycombs, vlaggenlijnen en folieballonnen voor binnen en buiten. Ontdek ons assortiment aan communiekaartjes, bedankjes en kleine attenties voor na het communie- of lentefeest. Geniet samen met dochter of zoon van de speciale dag!